Stormester i sjakk støtter Magnus Carlsen

Johan-Sebastian Christiansen, Stormester i sjakk i 2018, støtter Magnus Carlsen i den nye sjakklubben som har blitt opprettet, og i arbeidet for en avtale mellom sjakkforbundet og Kindred Group. En avtale som vil gi sjakkforbundet flere titallsmillioner kroner.

Johan-Sebastian Christiansen er en av få i Norge som spiller sjakk på fulltid. Litt annerledes sammenlignet med oss som bruker det som tidsfordriv i ledige stunder, og gjerne mens man sitter på ….

--Dersom Sjakkforbundet takker ja til denne millionavtalen, ville det utgjøre en stor forskjell for veldig mange av oss unge sjakkspillere i Norge som virkelig ønsker å bli best. Avtalen betyr så uendelig mye for framtiden til norsk sjakk, har Johan-Sebastian Christiansen skrevet på NRK Ytring.

Johan-Sebastian Christiansen mener Norges unge sjakk-håp trenger økonomisk støtte. Fortsetter det slik det har vært til nå, så faller alle de unge talentene fra. Økonomien sier rett og slett stopp, ifølge stormesteren.

Kongressen i sjakkforbundet skal si ja eller nei til avtalen på kongressen 7. juli. Blir det ja, får vi et forbund med romslig økonomi og en ny aktør som skal jobbe for ny og bedre spillpolitikk i Norge med regulering av markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar