Solvik og Andreassen med et lite jubileum, fem måneder siden vi satte inn 1 000 kroner og vi spiller fortsatt for pengene

Unge Solvik og Kjell Andreassen fra Honningsvåg har i dag, tirsdag 26. mars, et lite jubileum. Det er fem måneder siden vi satte inn 1 000 kroner, 500 kroner hver hos Coolbet. Vi spiller fortsatt for disse pengene!

Det var 26. oktober vi satte inn 1 000 kroner på spillekontoen hos Coolbet.com. Omsetningen på spillekontoen de siste fem månedene er veldig mange tusen, penger vi har vunnet og spilt bort igjen. Samtidig er det nøyaktige taper når spillekontoen en gang blir tom, 1 000 kroner; 500 kroner hver. I løpet av fem måneder har vi fått sykt mye underholdning for 1 000 kroner. Ingen ting tyder på at vi skal gå tom for penger i løpet av de neste dagene.

Det er formyndere i Norge som lager regnestykket slik at de plusser sammen alle pengene vi har tapt. Det er noen tusen kroner ja, men det reelle tapet er innskuddet og dette innskuddet var på 1 000 kroner for fem måneder siden. Når vi taper pengene, altså innskuddet, gjør vi sikkert et nytt innskudd på Coolbet.com.

Oddsen gjør hverdagen ekstra hyggelig, uansett hva formynderne påstår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar