Spillselskapet som belønner United-fansen

Redarmybet.com profilerer seg som en aktør i det norske markedet som belønner United-fansen, men det er en aktør på lik linje med andre aktører som vil drive butikk og tjene penger.

Det skal Redarmybet.com ha, navnet er kult og tenner sikkert en del Manchester United-supportere.

Det er Viral Interactive Limited, et selskap registrert i Malta, som opererer Redarmybet.com. Aktiviteten er regulert i Storbritannia av The Gambling Commission. Selskapet driver altså på lisens, en ordning norske politikere burde innført for lengst. Enerettsmodellen eller såkalt politisk vedtatt monopol, er politikk de gamle lederne i Sovjetunionen jublet for. Fremskrittet burde nådd Stortinget også innenfor spillpolitikk.

Om Redarmybe, fra nettstedet Redarmybet.com:
«Tre poeng og et vinnende spill er en uslåelig kombinasjon. Men hva om du kunne tjene på et spill, selv om spillet ender opp med å tape? Eksklusivt laget for de røde, tilbyr RedArmyBet deg muligheten til å gjøre nettopp det - et konsept som ligger an til å ryste betting-industrien. En plattform hvor lojalitet vinner.

Drevet av lokale United-fans i Manchester, som går på både hjemmekamper og bortekamper - er RedArmyBet en ny spillplattform som gir deg muligheten til å kose deg med sportsbetting som aldri før. I tillegg får du en tilhørighet til andre United-fans.

Selv om vi ikke kan påvirke utfallet av kampen, kan vi garantere at 50 % av RedArmybets netto overskudd vil bli returnert til å direkte tilgodese fans av United.

Det stemmer, plasser et vinnende spill og få betalt med en gang på den tradisjonelle måten, ingen forskjell fra andre bookmakere der - selv om våre gode odds, flotte verdi, store bredde i antall markeder, og mange spesialer gjør at vi skiller oss ut. Men den store forskjellen blir tydelig når spill ikke går inn.

Hvordan fungerer det?

Gjennom en enkel, direkte og gjennomsiktig prosess vil vi dele ut 50% av nettooverskuddet til komiteer hvor akkrediterte, respekterte supporter-representanter sitter, som i sin tur vil bestemme hvordan pengene skal brukes for å komme fans til gode. Det kan være ved å subsidiere billetter, reiser eller andre gode formål. Dette vil være fullstendig opp til komiteens skjønn.

Vi kan ikke garantere at spillet ditt vinner, men vi kan sørge for at selv om det skulle tape, så vil en del av innsatsen fortsatt jobbe for deg og andre United-fans. Supportere er lei av å bli behandlet bare som et nummer av grådige spillselskaper, men nå har man et alternativ - RedArmyBet.

De gode nyhetene stopper ikke der heller, fordi lokale supporterklubber kan i tillegg sikre seg sin egen andel, ved å melde seg inn i "Fan Partner"-ordningen.

Det spiller ingen rolle om din supporterklubb er i Oslo, Ålesund, Salford eller Stockholm, med RedArmyBet har du virkelig muligheten til å bli involvert.»

Mislikt i Norge
Norske politikere, byråkrater og andre formyndere, misliker Redarmybet.com. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett.

Du kan benytte Redarmybet.com med god samvittighet, på lik linje med de andre aktørene i markedet. Om Redarmybet.com kommer til å berike supporterne? Vel, det er en annen sak og en annen debatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar