Solvik setter av plass på egen blogg til å skryte av TV3

I flere uker har TV3, for så vidt også Viaplay, underholdt håndballpublikummet i Norge. Fyttigrisen for en jobb den kommersielle aktøren har gjort. Det har vært et fenomenalt mesterskap via skjermen, og Nordic Entertainment Group har fått drahjelp av gode norske resultat i mesterskapet.

I Norge er en stor del av befolkningen vant til skattefinansiert dekning av store begivenheter gjennom NRK. Mange innbyggere var skeptiske og reagerte på reklame da kommersielle aktører kjøpte flere og flere rettigheter. Heldigvis har kritikken mot reklame blitt mindre. Eller flere og flere har sett fordelene med finansiering på andre måter enn gjennom «TV-skatt».

TV-skatt er kringkastingsavgiften, en skatt alle med fjernsynsmottaker skal betale. Avgiften for første termin 2019 har blitt sendt ut og forfaller til betaling 31. januar. Terminbeløpet er kroner 1 519,28. Det er denne skatten som gjør NRK til en gigant, og som har formet en stor del av Norges innbyggere. Heldigvis, heldigvis forstår flere og flere at andre enn staten kan lage/formidle sport og underholdning.

Norske politikere og byråkrater misliker spillreklame og har gjort mye for å hindre slik reklame på norske skjermer. Mesterskapet på TV3 viser at spillreklame er uproblematisk, og skribenten forventer at tallene fra Hjelpelinja senere i år viser at kampen mot spillreklame har vært meningsløs.

Mesterskapet har vært en stor suksess for Nordic Entertainment Group også når det gjelder oppslutning. Ettermiddagens finale slår trolig det meste av rekorder på TV3 for antall seere.

Nordic Entertainment Group, takk for fantastisk innsats de siste ukene. Det har vært rått å være seer hos dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar