Se omsetningen på de to mest populære objektene i kveld i det norske markedet

For en kveld vi har i vente med håndballkamp og fotballkamp, to populære kamper for det norske publikumet.

45 minutt før avspark i VM-semifinalen mellom Tyskland og Norge var omsetningen hos Coolbet på 1, x, 2, kroner 191 335. 71 prosent av omsetningen, du leste riktig; 71 prosent av omsetningen var plassert på tysk seier. To prosent av pengene var satt på uavgjort, mens 27 prosent av pengene var satt på norsk seier.

Avkast klokken 20:30. Det er moderat økning i omsetningen før kampen begynner.

Klokken 20:55 begynner FA Cup-kampen mellom Arsenal og Manchester United. Klokken 19:50 var omsetningen på hjemmeseier, uavgjort og borteseier, hos Coolbet kroner 304 457. 46 prosent av omsetningen var satt på hjemmeseier, åtte prosent på uavgjort og 46 prosent av pengene var plassert på borteseier. Mens skribenten sjekket tallene var økningen i omsetningen hyggelig for bookmakeren Coolbet.

Oddsen gjør idrett ekstra morsom!

Norske formyndere…
Politikere, byråkrater og andre formyndere, misliker at nordmenn bruker penger hos internasjonale aktører. Det er lovlig, men politikerne og idrettsbevegelsen ønsker penger over politiske vedtatte budsjett.

Hva du gjør med egne penger, har politikere og byråkrater lite med. Frihet over egne penger bør være normalt i de fleste liberale stater, men i Norge ønsker politikerne å styre flest mulig av dine valg. Det verste er at en stor del av befolkningen godtar formynderiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar