Solskjær kommer «hjem»

Interessen for kampen mellom Manchester United og Huddersfield, er så stor at TV2-konsernet viser oppgjøret på hovedkanalen TV2 klokken 16:00.

2. juledag er en stor fotballdag i England. Supportere får fotball fra Premier League fra klokken 13:30 til sent på kvelden. Nam! En av kampene med størst interesse i Norge er Manchester United og Huddersfield, på grunn av Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United imponerte mot Cardiff, mens Huddersfield er en av klubbene som for tiden sliter mest i Premier League. Det bør bli hjemmeseier på Old Trafford.

Bookmakere med odds på Manchester United-seier med 0-1 i handicap:
Comeon: 1,74.
Betsson: 1,74.
Expekt: 1,65.
Coolbet: 1,72.
Unibet: 1,62.
Nordicbet: 1,76.
Norsk Tipping: 1,55.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Valgmuligheter
De internasjonale aktørene i det norske markedet tilbyr mange valgmuligheter. Spillerne kan velge og vrakte i gode tilbud både i denne kampen og andre kamper. Det er lovlig å benytte aktørene, selv om norske politikere misliker aktører som har slått rot i mer liberale land enn Norge.

Norske politikere og idrettsbevegelsen vil at du skal bruke penger på Norsk Tipping. Overskudd betyr tilskudd til mer eller mindre gode tiltak og prosjekt, alt ettersom hva politikerne prioriterer. Gjennom spillemidler har politikerne fått enorm makt over idrett- og kultursektoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar