Som ny kunde hos en internasjonal aktør kan 200 kroner bli til flere tusen kroner med flaks og dyktighet

Det er igjen Champions League og kamper i den gigantiske turneringen. Etter i kveld kan Manchester United være kvalifisert for det neste steget i Champions League. 

Manchester United er i en spennende gruppe med blant annet Juventus og Valencia. Hvis Juventus slår Valencia i kveld og Manchester United vinner hjemmekampen mot BSC Young Boys, er både Juventus og Manchester United sikret de to første plassene i gruppa.

TV 2 Sport 1 viser kampen mellom Manchester United og BSC Young Boys. Avspark klokken 21:00.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier for kampen på Old Trafford:
Comeon: 1,28, 5,95, 11,25.
Betsson: 1,28, 6,40, 12,00.
Expekt: 1,28, 6,40, 11,75.
Coolbet: 1,29, 6,00, 11,25.
Unibet: 1,28, 6,10, 11,50.
Nordicbet: 1,28, 6,40, 12:00.
Norsk Tipping: 1,25, 5,00, 9,00.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape. Og ja, oddsen er lav, kanskje for lav, på et Manchester United-lag som varierer veldig fra kamp til kamp.

Prøv!
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 200 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen. En av fordelene med de internasjonale aktørene, er valgmulighetene de tilbyr.

Et innskudd på for eksempel 200 kroner, er to pils på byen eller en pakke tobakk. Eller det med tobakk var dumt skrevet. Tobakk i Norge koster langt mer enn 200 kroner. Ja, det er de norske avgiftene vedtatt av Stortinget som gjør at forbrukerne betaler mye for produktene. Vi har skattekåte politikere fra samtlige av stortingspartiene! I økonomisk politikk er det nyanser som skiller de såkalte høyre- og venstrepartiene. Eller for å være helt ærlig; høyreparti er ikke representert på Stortinget. Det er en stor sosialdemokratisk masse i nasjonsforsamlingen.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Oddsen gjør fotballkamper ekstra interessante og i dag er det mange valgmuligheter i forbindelse med Champions League.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar