Siste sjanse til å ta bonuspotten på en utfordrende tippekupong

Innleveringsfristen på tippekupongen, midtukekupongen, er i kveld klokken 20:40. Det er en tippekupong med landskamper og kamper i FA Cupen mellom klubber som har liten oppslutning i Norge.

Norge Tipping bygger opp bonuspotten til en alene vinner med 12 rette, kupong etter kupong. Når bonuspotten bikker tre millioner kroner, blir pengene fordelt på alle som har 12 riktige tippetegn på en bestemt kupong. Det nærmer seg!

Kupongen gjør fotballkvelden ekstra spennende. Mye underholdning til lav pris, eller store valgmuligheter når det gjelder pris.

Grasrotandelen
Grasrotandelen er penger direkte til samfunnsnyttige formål, til aktiviteter laget av mangfoldet av organisasjoner i Norge. For lag og foreninger har Grasrotandelen blitt en viktig inntektskilde. Med offisiell konkurranse på markedet, kunne ordningen vært videreutviklet.

Det er Norsk Tipping, Brønnøysundregistrene, Kulturdepartementet og Lotteri- og stiftelsestilsynet, som samarbeider om ordningen og som har oppgaver knyttet til Grasrotandelen.

Leverer du tippekupongen i dag hos en kommisjonær eller Norsk Tipping på nett, sørg for at du har en grasrotmottaker. Det er penger som skaper aktivitet i ditt lokalmiljø!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar