Politikere fokuserer på at innbyggerne ikke tenker selv, men Solvik og Andreassen er eksempel på at politikerne tar feil

Norsk spillpolitikk er en politikk utarbeidet av formyndere. Det er en mentalitet bak politikken der politikere er barnehageansatte og innbyggerne er barn i barnehagen. For liberalere er det en håpløs politikk som bryter med alt vi står for. Ja, skribenten er en av Norges mest liberale menn.

Da Solvik og Kjell Andreassen fra Honningsvåg snakket sammen søndag formiddag, fastsatte vi en sum vi skulle vedde for i løpet av dagen. Vi gikk til verket ganske optimistiske, men skjønte relativt raskt at det var vanskelige objekt i oddsmenyen til Coolbet.com. Summen vi på forhånd avtalte ble halvert fordi vi ikke fant de såkalte sikre kampene. Ingen fotballkamper er sikre, men noen lag har større vinnersjanser enn andre lag. Vi slet med sannsynlighetsberegningen søndag formiddag og det var årsaken til at vi reduserte pengebruken, uten politiske reguleringer.

Liberalere mener folk flest er ganske flinke til å styre egne penger, noe Solvik og Andreassen er eksempel på.

Hvordan det gikk med oddsen? Vi tapte, men vi tapte mindre penger enn først tenkt. Dermed har det egentlig vært en ganske hyggelig dag med fotballkamper fra det store utland.

Oddsen gjør fotballkvelden ekstra artig!

Denne bloggposten handler om formyndere og spillpolitikk, men teksten kunne vært utvidet til skatter- og avgifter, rus, utdanning og alle de andre områdene som politikerne vil regulere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar