Det skal være forskjell på Rosenborg og de andre klubbene i Eliteserien

Rosenborg bør være i en egen klasse i norsk fotball. Klubben har enorme ressurser sammenlignet med de andre klubbene og en god spillerstall. Til tross for dette har det vært mange dårlige RBK-kamper denne sesongen, både under Kåre Ingebrigtsen og Rini Coolen. At Rosenborg trolig vinner seriemesterskapet sier mye om norsk fotball!

I kveld blir det cupkamp på Lerkendal, kamp mellom Rosenborg og Start. Kampen kan bli mye mer spennende enn det bookmakerne indikerer. Oddsen på hjemmeseier er lav, egentlig overraskende lav. Rosenborg har slitt de siste kampene, foruten bortekampen mot Brann, mens høsten har vært fin for Start. Kjetil Rekdal har igjen imponert som trener.

Utvalgte aktører med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,32, 5,50, 9,00.
Betsson: 1,33, 5,55, 9,15.
Expekt: 1,33, 5,60, ,9,00.
Coolbet: 1,36, 5,60, 8,65.
Unibet: 1,30, 5,60, ,8,80.
Nordicbet: 1,33, 5,55, 9,15.
Norsk Tipping: 1,30, 4,60, 8,00.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

NRK2 viser kampen, avspark klokken 19:00.

Liveodds
Skribenten håper Rosenborg vinner, men frykter det verste. Oddsen på Rosenborg-seier er litt for lav til at det frister med stor innsats. Dermed blir det liveodds i dag og forhåpentligvis veddemål like før Rosenborg tar ledelsen med odds på 1,70-1,80. Om det går slik skribenten håper? Sannsynligvis ikke!

Liveodds er spennende og skummelt. Pengene kan forsvinne fort fra spillekontoen når man vedder mens kampen pågår. Internasjonale bookmakere har et godt utvalg innenfor liveodds.

Norske politikere misliker bookmakere med lisenser i utlandet. Stortinget og regjeringen ønsker at du skal bruke penger hos Norsk Tipping, et selskap eid av staten. Jo større overskuddet til Norsk Tipping er, jo mer kan politikerne påvirke kultur- og idrettspolitikken i Norge. Selv om utenlandske aktører er mislikt blant politikere og byråkrater, er det lovlig å benytte selskapene. Handel på tvers av grenser kan Norge på en vellykket måte aldri forby!

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar