Celtic– Rosenborg

For en oddsspiller som tapte alle pengene fra spillekontoen på Basel i går, blir det en mindre innsats i dag. Kupongen blir levert inn, det er tross alt kvalifiseringskamper til Champions League.

Den mest interessante kamper for mange nordmenn er Celtic– Rosenborg, avspark klokken 20:45. Eurosport har rettighetene.

Kampen blir ekstra spennende på grunn av surret i Rosenborg den siste uken, og at de nye trenerne får debuten i Skottland. Det blir fryktelig spennende!

Hos spilleselskapene er Celtic favoritt. Naturlig nok ettersom den skotske klubben er større enn Rosenborg, og har hjemmebane. Samtidig har Rosenborg spilt noen fantastiske kamper i år, spesielt mot Molde på Lerkendal. Med samme spill i kveld kan det bli et godt resultat før returkampen på Lerkendal.

Heia Rosenborg, selv om Ivar Koteng er styreleder. Ja, han har langt fra imponert de siste dagene. De øvrige styremedlemmene er peise stille!

Utvalgte selskap med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,46, 4,05, 7,25.
Betsson: 1,45, 4,00, 7,15.
Expekt: 1,50, 4,00, 7,50.
Coolbet: 1,47, 3,95, 8,40.
Unibet: 1,46, 4,00, 8,00.
Bethard: 1,46, 4,05, 7,25.
Nordicbet: 1,45, 4,00, 7,15.
Norsk Tipping: 1,33, 4,20, 8,00.

Prøv veddemål
Det er en ekstremt viktig kamp, kamp for retten til å delta i Champions League. En turnering med sykt mye penger i potten. Med tanke på hvor viktig kampen er, er det fullstendig galskap at Rosenborg sparket Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun. Blir det seier vil mange genierklære styret. Skribenten mener fortsatt at avtaler skal overholdes i så stor grad som overhode mulig.

Sett penger på kampen for en ekstra spennende kveld! Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du bidrar til velferdsstaten på andre måter, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Og ja, det samlede nivået på skatter og avgifter i Norge er høyt!

Flere av internasjonale spilleselskapene har fine bonusordninger. 100 kroner i innskudd kan med flaks og dyktighet gi en flott gevinst. Oddsen gjør fotballkamper ekstra morsomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar