Flere Leeds-supportere i Turngata i Honningsvåg

I tillegg til at Turngata i Honningsvåg på cirka 71 grader nord er en paradegata, bor det flere Leeds-supportere i gata. Den jeg kjenner best er min gamle mor. På god andreplass naboen Helge Willy Tauselv.

Hvorfor «muttern» heier på Leeds er et mysterium. Det kan være fordi Leeds var ett av topplagene i England da muttern var ung og lovende. Nå er hun kun lovende! Når jeg spør henne om råd foran veddemål i Leeds-kamper, lover hun alltid seier. Jeg har aldri hørt henne tippe et Leeds-tap. Hvor mye fotball hun kan, er usikkert. Vi snakker ikke mye idrett sammen, bortsett fra når jeg i forbifarten nevner at Leeds har kamp.

Det er mer interessant å snakke om Leeds sammen med naboen Helge Willy Tauselv. Han forteller mer enn gjerne historier fra gamle dager, og har de siste årene vært kritisk til enkelte av klubbens prioriteringer. Ikke så rart ettersom Leeds har blitt en av de trofaste klubbene i Championship, det nest beste nivået i England. Om Leeds noen ganger rykker opp til Premier League? Har ikke peiling, men det er sjarmerende at en del eldre personer i Norge har Leeds som favorittklubb. Tippekampen på NRK for noen tiår siden har æren eller skylden.

I kveld er det Championship-kamp mellom Middlesbrough og Leeds. Avspark klokken 20:45. Viasat 3 viser kampen.

Middlesbrough innehar åttendeplassen på tabellen, mens Leeds ligger på ellevteplass. På de fem siste kampene har Middlesbrough tatt syv poeng, mens Leeds har kapret fem poeng. Jeg setter nok muligens et symbolsk beløp, et par hundre kroner på uavgjort i kveldens kamp kun for spenningens skyld. Eller kanskje er liveoddsen smartere?  Hos spilleselskapene er Middlesbrough favoritt.

Utvalgte spilleselskap med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Betsson: 1,81, 3,50, 4,65.
Comeon: 1,80, 3,40, 4,80.
Expekt: 1,75, 3,30, 4,60.
Coolbet: 1,88, 3,45, 4,60.
Unibet: 1,80, 3,45, 4,90.
Nordicbet: 1,82, 3,50, 4,70.
Norsk Tipping: 1,65, 3,25, 4,50.

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende, spesielt oppgjør nede i ligasystemet. Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape1

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar